طرز تهیه سرکه بالزامیک خرما

1. ابتدا خرماهای بسیار شیرینی تهیه می‌شود و آن ها را به خوبی می شویند و اجازه می دهند در دمای استاندارد کاملا خشک خشک شوند.

2. هسته های خرما را به کمک نی یا سیخ چوبی های آشپزی از داخل آن خارج می کنند.

3. در این مرحله خرماهای بدون هسته را چرخ می‌کنند؛ برای آن که خرما ها کاملا له شوند بهتر است این کار را چندبار با حوصله تکرار کنند.

4. سپس مایه مخمر، نمک و خرماهای چرخ شده را داخل ظرف های مخصوص تهیه سرکه بالزامیک می‌ریزند.

5. برای آن که سرکه بالزامیک خرما آماده شود آن را به مدت ۳ماه یا بیشتر در یک محیط تاریک قرار می‌دهند.

6. بعد از گذشت ۳ ماه محتویات را یکبار دیگر کاملا با هم مخلوط می کنند و سپس آن را داخل یک صافی با منافذ بسیار رد می کنند.

7. مایعی که از صافی بدست آماده است همان سرکه بالزامیک خرما می‌باشد.