طرز تهیه رولت خرما / نخل هیرون

 


مواد لازم
خرمای دشتستان (نوعی خرمای به هم چسبیده) : دو لیوان بدون هسته
کره: ۵۰ گرم
خرده‌های درشت بیسکویت پتی بور: یک لیوان
مغز گردو و مغز پسته: به مقدار لازم (یکی از آن‌ها هم کافی است)
دارچین: یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: به مقدار کافی
پیشنهاد : می توانید از بسته 900 گرمی خمیر خرما نخل هیرون جهت تهیه رولت خرما استفاده کنید.


دستور تهیه:
ابتدا قالب کره را روی حرارت ذوب و خرما را به آن اضافه می‌کنیم. خرما را در حال حرارت هم می زنیم تا به خوبی نرم و له شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و ۲ دقیقه بعد مغزهای پسته و گردو را به همراه خرده بیسکویت‌ها و دارچین به خرماها اضافه و مخلوط می‌کنیم. در این جا مخلوط ما کمی سفت می‌شود و جای نگرانی ندارد. به اندازه‌ یک پرتقال از مخلوط جدا و رول می‌کنیم. سپس آن را در ظرف حاوی پودر نارگیل می‌غلتانیم تا تمام آن به پودر نارگیل آغشته شود. سپس این رول‌ها را به مدت چند ساعت در داخل یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود. پس از سفت شدن، با یک چاقوی تیز آن ها را به شکل رولت برش می‌زنیم. به این ترتیب رولت خرمای خوشمزه و مقوی ما آماده است.