طرز تهیه سرکه خرما_نخل هیرون

 

 

از جمله سرکه‌های خوش طعم که بخصوص در سالادها استفاده می شود و کاربرد بسیار دارد، سرکه خرماست. از مزایای آن طبع گرمش است که جهت تهیه انواع ترشی خانگی نیز به کار می رود. مواد لازم و طرز تهیه آن به قرار زیر می باشد.

 

مواد لازم :

خرما 2 کیلو گرم
آب جوشیده سرد شده :2 لیتر
سرکه: 0/5 لیتر
شکر: 3 قاشق غذاخوری
نمک :یک قاشق غذاخوری
مایه خمیر:20  گرم حالت خمیری

پیشنهاد : می توانید از بسته 900 گرمی خمیر خرما نخل هیرون جهت تهیه سرکه خرما استفاده کنید.

 

طرز تهیه :

ابتدا هسته های خرما را می گیریم سپس با آب جوشیده سرد شده به مدت 12 ساعت خیس می کنیم بعد آن را در مخلوط کن ریخته و  له می کنیم .داخل ظرف مورد نظر ریخته سرکه ، نمک ، مایه خمیر و شکر را اضافه کرده هم می زنیم  ودر  ظرف را بسته و در جای خنک به مدت 25 روز نگهداری کرده بعد آن را صاف کرده و استفاده می کنیم .