هیرون

تولید و صادرات انواع خرما و فرآورده های خرمایی

۶ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

ایران و قدمت خرما _ هیرون

ایران و قدمت خرما _ هیرون

ایران جزو دومین کشور تولید کننده خرما در جهان هست و عراق هم بعد از ایران است و رتبه اول مصر است..حدود ۳ هزار نوع خرما وجود دارد و ۴۰۰ نوع آن را در ایران داریم. خرما جزو هفت میوه مقدس در قرآن نام برده شده و سابقه اش به دوره دوم زمین شناسی می رسد و سابقه مصرفش هم به ۶ هزار سال قبل از میلاد برمی گردد.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
خرما،اکسیر جوانی _ هیرون

خرما،اکسیر جوانی _ هیرون

وجود فسفر در خرما علاوه بر افزایش سلامت مغز، از سفید شدن موی آقایان می کاهد زیرا مصرف آن موجب کاهش افسردگی و استرس می شود.

خرما و فرآورده خرمایی هیرون

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
خرما،ازبین برنده یبوست _ هیرون

خرما،ازبین برنده یبوست _ هیرون

از بین بردن یبوست

✍ خرما اغلب به عنوان یک غذای ملین طبقه بندی می شود. به همین دلیل است که مصرف آن به افرادی که دچار یبوست می شوند، توصیه می گردد.

 خرما سطح بالای فیبر محلول را دارد که برای حرکات روده و انتقال راحت غذا از طریق روده ضروری است و می تواند علائم یبوست را تخفیف دهد.

خرما و فرآورده خرمایی هیرون
 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
هسته خرما هیرون سنگ‌شکن کلیه و مثانه

هسته خرما هیرون سنگ‌شکن کلیه و مثانه

یکی از خواص پودر هسته خرمای هیرون جلوگیری از آسیب‌های سنگ کلیه و کبد می‌باشد
هسته خرما به درمان سنگ کلیه و بیماری های مثانه کمک می کند. هسته خرما حاوی چندین ترکیب دارویی است که یکی از آنها مانند کورتیکواستروئیدها عمل می کند که مورد استفاده برای درمان اختلالات کلیه و مثانه ، درمان التهاب و بیماری های عفونی می‌باشد
هسته خرما خاصیت خرد کنندگی دارد و به شکستن و خرد شدن سنگ ها کمک می کند. هسته خرما پر از پروانتوسیانیدین که به شما در جلوگیری از آسیب رسیدن به کبد و کلیه کمک شایان ذکری می کند

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
پودر هسته خرما نخل هیرون

پودر هسته خرما نخل هیرون

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
سرکه طبیعی بالزامیک هیرون

سرکه طبیعی بالزامیک هیرون

طرز تهیه سرکه بالزامیک خرما

1. ابتدا خرماهای بسیار شیرینی تهیه می‌شود و آن ها را به خوبی می شویند و اجازه می دهند در دمای استاندارد کاملا خشک خشک شوند.

2. هسته های خرما را به کمک نی یا سیخ چوبی های آشپزی از داخل آن خارج می کنند.

3. در این مرحله خرماهای بدون هسته را چرخ می‌کنند؛ برای آن که خرما ها کاملا له شوند بهتر است این کار را چندبار با حوصله تکرار کنند.

4. سپس مایه مخمر، نمک و خرماهای چرخ شده را داخل ظرف های مخصوص تهیه سرکه بالزامیک می‌ریزند.

5. برای آن که سرکه بالزامیک خرما آماده شود آن را به مدت ۳ماه یا بیشتر در یک محیط تاریک قرار می‌دهند.

6. بعد از گذشت ۳ ماه محتویات را یکبار دیگر کاملا با هم مخلوط می کنند و سپس آن را داخل یک صافی با منافذ بسیار رد می کنند.

7. مایعی که از صافی بدست آماده است همان سرکه بالزامیک خرما می‌باشد.

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰