بیشتر با سرکه خرما آشنا شویم 

 

مفید بودن سرکه خرما مستلزم خمری بودن آن است.

به این معنی که فرآیند تولید سرکه طبیعی سنتی خرما می بایست به طور کامل در مدت 2ماه سپری شود. این فرایند باید بدون استفاده از هرگونه مواد افزودنی ( کارامل و ... ) و با کمک آنزیم تولید سرکه به روش طبیعی انجام شود.

 

مطلب ادامه دارد...

- این محصول بی نظیر سرشار از کلسیم و املاح معدنی موجود در خرماست.

-سرکه خرما دارای طبیعت سرد و خشک می باشد.

- مصلح این سرکه ، روغن زیتون یا روغن بادام شیرین است.

 

بررسی آثار خوب مصرف سرکه طبیعی سنتی خرما:

 

 

 مصرف روزانه سرکه طبیعی خرما:
                              1-  در روند بهبود افراد دیابتی موثر است.
                              2- برای هضم بهتر غذا پیشنهاد می شود.
                              3- شستشو و ضدعفونی کردن معده مفید است.
                              4- اختلالات سیستم گوارشی ( نظیر نفخ ، اسهال ، دل درد ، دفع نامرتب مزاج ) را بهبود می بخشد.
                              5- برای استفاده افراد مبتلا به زخم معده بلامانع است.
                             
این نکته قابل اهمیت است که سرکه طبیعی سنتی دوام نامحدودی دارد البته باحفظ در شرایط مساعد، حتی اگر پس از مدتی کدر شود و رسوب کند همچنان قابل استفاده و خاصیت خود راهم دارد.