طرز تهیه سیر ترشی خانگی

 

لطقا برای مطالعه، بر روی فلش قرمز زنگ سمت چپ  کلیک کنید



 

مواد لازم:
۵۰۰گرم سیر خام تازه
۲ پیمانه سرکه بالزامیک
۲ پیمانه سرکه خرما
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری سس سویا
آویشن به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا سیر ها را کاملا تمیز کرده و بشویید . ( نیازی به جدا کردن پوست سیر نیست.)
سرکه خرما و سرکه بالزامیک را باهم مخلوط کرده و سیر ها را به مدت ۱۵ دقیقه در مخلوط دو سرکه بجوشانید . سیر ها باید کمی نرم شوند ولی مراقب باشید سیر ها له نشوند .
سپس شعله را خاموش کرده و سس سویا را به مواد اضافه کنید .
کمی صبر کنید تا سیر ترشی سرد شود ؛ سپس آن را در یک ظرف شیشه ای تمیز ریخته و روی آن ، برگ های خشک شده آویشن را بگذارید و درب آن را محکم ببندید . ظرف حاوی سیر ترشی را در یک محیط تاریک و خنک ، تا ۴۰ روز قرار دهید تا خوب برسد.
سیر ترشی شما آماده میل کردن است.