خرما در دمای حدود ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتی‌گراد به وسیله آب گرم ، نرم گردیده که در عین حال در این مرحله شستشو نیز انجام می گردد و پس از آن پرس شده که تفاله هسته جدا گردیده و عصاره آن باقی مانده جهت تغلیظ شدن سمت دیک سانتری فیوژ هدایت می شود ، در این بین عملیات فیلتراسیون و پاستوریزه محصول جهت میکروب زدایی انجام می شود ، پس از آن جهت بسته بندی و استریل آماده می گردد جهت رب گیری خرما به دست آوردن طعم ملس آن از سرکه خرما در فرآیند تولید بهره گیری می شود ، رب خرما مناسب جهت چاشنی غذا و تهیه انواع آش ها و خورشت فسنجان و از این قبیل می باشد از مزایای رب خرما طبیعت گرم آن است که موجب آسانی فعالیت کلیه ها و لوزالمعده شده و به خاطر کلسیم موجود در آن به استحکام استخوان ها و ناخن ها کمک می کند .