با پودر طبیعی هسته خرما بیشتر آشنا شویم

 

خرما خود یکی از بمب های انرژی زایی محسوب می شود که خواص بی شماری دارد و زیر مجموعه خواص این بمب هیجان انگیز هسته آن هم از این نعمت بی نصیب نمانده است و خواص دارویی فراوانی را به خود اختصاص داده است .

 

مطلب ادامه دارد...

نحوه تولید پودر هسته خرما هیرون :

 

ابتدا هسته خرما را تمیز کرده و سپس آن را تفت داده ( رست یا بو دادن) و بعد از مدت زمان کوتاه پودر می نماییم. 

محصول به دست آمده ( باتوجه به روش فوق ) به لحاظ عطر ، طعم و شکل ظاهری شباهت بسیار زیادی به قهوه پیدا می کند.

 

این محصول طبیعی ، فاقد هرگونه مواد افزودنی و یا شیمیایی می باشد و طعم و بوی محصول کاملا طبیعی می باشد.

 

خواص  محصول :

 

این فرآورده به خاطر خواص طبیعی و دارویی زیادی که دارد از  ویژگی های خاصی برخوردار می باشد از جمله:

1- این فرآورده طبیعی در درمان دیابت ، تنظیم قند خون ،انسولین  و شکستن سنگ مثانه و کلیه ، پروستات موثر است.

2- جهت افزایش شیر مادران و تقویت قوای جسمانی و جنسی و تقویت استخوان ها و افزایش سیستم دفاعی بدن می توان از این محصول استفاده کرد.

3- برای کنترل آسم ، آلرژی و نقرس و هم چنین جهت پایین آوردن حرارت کبد موثراست.

پودر هسته2

روش های استفاده :

 

این فرآورده طبیعی را می توان به روش دمنوش (اسپرسو یا قهوه ترک) ، ترکیب با شیر یا آب گرم( به روش همزده) ، در تزئین کیک و شیرینی (به روش پودر پاشیدن) ، مخلوط باشکر (به عنوان سویق) و مخلو با خوراک ( کتلت ، کوکو ،خورشت و...)  و یا به صورت پودر ( مستقیم ) میل کنید.