با پودر طبیعی هسته خرما بیشتر آشنا شویم
خرما خود یکی از بمب های انرژی زایی محسوب می شود که خواص بی شماری دارد و زیر مجموعه خواص این بمب هیجان انگیز هسته آن هم از این نعمت بی نصیب نمانده است و خواص دارویی فراوانی را به خود اختصاص داده است .
مطلب ادامه دارد...
نحوه تولید پودر هسته خرما هیرون :
ابتدا هسته خرما را تمیز کرده و سپس آن را تفت داده ( رست یا بو دادن) و بعد از مدت زمان کوتاه پودر می نماییم.
محصول به دست آمده ( باتوجه به روش فوق ) به لحاظ عطر ، طعم و شکل ظاهری شباهت بسیار زیادی به قهوه پیدا می کند.
این محصول طبیعی ، فاقد هرگونه مواد افزودنی و یا شیمیایی می باشد و طعم و بوی محصول کاملا طبیعی می باشد.
خواص محصول :
این فرآورده به خاطر خواص طبیعی و دارویی زیادی که دارد از ویژگی های خاصی برخوردار می باشد از جمله:
1- این فرآورده طبیعی در درمان دیابت ، تنظیم قند خون ،انسولین و شکستن سنگ مثانه و کلیه ، پروستات موثر است.
2- جهت افزایش شیر مادران و تقویت قوای جسمانی و جنسی و تقویت استخوان ها و افزایش سیستم دفاعی بدن می توان از این محصول استفاده کرد.
3- برای کنترل آسم ، آلرژی و نقرس و هم چنین جهت پایین آوردن حرارت کبد موثراست.
روش های استفاده :
این فرآورده طبیعی را می توان به روش دمنوش (اسپرسو یا قهوه ترک) ، ترکیب با شیر یا آب گرم( به روش همزده) ، در تزئین کیک و شیرینی (به روش پودر پاشیدن) ، مخلوط باشکر (به عنوان سویق) و مخلو با خوراک ( کتلت ، کوکو ،خورشت و...) و یا به صورت پودر ( مستقیم ) میل کنید.